Inxhale yoga

Yoga studio på Bjørkelangen

I vårt koselige og lune studio på Bjørkelangen har jeg ukentlig yoga og healing timer.
Det er faste yogatimer mandager og onsdager på kveldstid og fredager på dagtid.
Vi har fast pris klippekortordning eller enkelttimer. Her kan du også bestille 8 ukers kurs . Ved kjøpe av kurs gir dette fleksibilitet slik at du kan delta på andre dager om det ikke skulle passe på din faste dag. Du vil også få reduksjon på drop-in timer om du ønsker dette.
tirsdager er jeg fast på form treningssenter på Bjørkelangen. Jeg blir også leid inn til timer på Rømskog Spa og Resort når gjester ønsker dette.
Jeg leier meg også ut til bedrifter og privat.

Jeg startet min utdanning som yogalærer i kundalini yoga 2016 Northern Light yogaskole i Oslo. Jeg tok utdanningen over en to års periode og begynte tidlig og praktisere med private grupper. Inxhale yoga og healing studio ble etablert i 2018.
Kundalini yoga er en yoga for bevissthet og tilstedeværelse og det er en familiær yogaform det er lett og praktisere. Den har også bevist med seg den spirituelle delen som ligger i yogaen, noe som passer meg og min sjamanspirit veldig bra.

Jeg praktiserer kundaliniyoga på min måte.  Jeg har tatt med meg den lærdommen og kunnskapen som ga meg tillit. Jeg har plukket det litt fra hverandre, fjernet mye jeg ikke vil ha med og satt sammen en yogaform som passer meg og min praksis som sjaman. Jeg legger opp mine timer etter hva som føles riktig for meg og mitt syn på det og få frem enkeltmennesket. Jeg bruker yoga og sjaman spiriten på en balansert måte slik at jeg kan jobbe med grupper og enkeltmennesker, samtidig som det gir de muligheten til og finne sin vei. Det kan være de bare ønsker og komme på yogatimer for og myke opp, holde kropp og sinn i balanse eller man ønsker og fordype seg i den spirituelle delen som ligger i yogaen. 

Jeg er veldig takknemlig for de to år jeg fikk på kundalini yoga skole Northern Light i Oslo og avslutningen som foregikk i hadde Portugal. Mine to lærere i Oslo lærte meg og praktisere yoga på en trygg og profesjonell måte og de ga meg også muligheten til og jobbe med min spirituelle utvikling.