Om meg

Mitt navn er Gjermund og jeg er født og oppvokst på Bjørkelangen i Aurskog-Høland. Hadde mine barn og ungdoms år her frem til jeg var 17 år. Da flyttet jeg innover mot Oslo og ble der frem til jeg var i tidlig 30 årene. flyttet så tilbake til Aurskog-Høland igjen. 

Jeg er tømrer av yrke og har drevet selvstendig i 30 år. Har vært borti det meste innen tømmring, men likte aller best og restaurere gamle hus og sveitservillaer. Dette ga meg muligheten til og jobbe med mine kreative evner også på fritiden. Jeg flyttet på et lite småbruk på Setskog som jeg totalrestaurerte og senere tid med min nye kone Bente, hvor vi bygde opp et kursted med overnatting, gårdsbutikk, høner og griser, kurslokale, healing studio samt lavvo og kanoutleie. Her ble det mange helgekurs i naturskjønne omgivelser der vi leide ut til andre aktører og hadde også kurser selv. Det var på denne tiden sjamanismens forståelse våknet til liv i meg.  Sjaman Eirik Myrhaug hadde flere kurser hos oss å jeg og min kone fullførte en serie med kurser i sjamanveien hos han. Det var der jeg fikk min grunnleggende forståelse av hva sjamanisme er og sjamanspiriten begynte og våkne i meg. Jeg har også utdannet meg som chirokinetisk therapeaut (Se info her). Har også  tatt lærerutdanning i kundalini yoga 

Jeg driver nå Inxhale yoga og healing studio i Stasjonsveien på Bjørkelangen. Der tar jeg ukentlig imot klienter for samtale og healing timer (se info her). Vi har ukentlig yogakurser, worshop og andre natur kurser.