Yoga

Vi har ukentlig yogatimer. Vi tilbyr kurs med drop-in timer og enkelttimer i yoga. Vi praktiserer kundalini yoga og dette er en urgammel viten som er utviklet for og vekke kundalini-energien som vi alle er født med. Denne energien er vår kjerne og livskraft. Det er denne energien som hjelper oss og være helt til stede i livet.

Kundalini yoga kan gi sterke og synderlige resultater på kort tid. Det er en terapeutisk yogaform for bevissthet og tilstedeværelse. Jeg bruker kundalini yoga på min egen måte. Jeg har plukket det litt fra værandre, fjernet noe og tatt med meg den biten og kraften  som viste meg vei . Jeg legger også inn sjamanspiriten i oppbygging av yogatimer.  Les mer her. 

Sjamanhealing og samtaletimer

En healing time  starter alltid med en samtale der vi blir litt bedre kjent med hverandre. Etter samtalen legger du deg på benken og jeg starter med og heale, energibalanserer deg og jobber med det som måtte komme av informasjon. Jeg er bare en kanal for deg under healingen. Jeg blir oftest guidet ang healing og samtalen oss imellom når healingen er i gang. Jeg bruker trommer og andre typer etnisk instrumenter for og vekke og jobbe med din energi. Jeg vil alltid jobbe med deg utfra der du er nå.

Jeg vil aldri legge føringer i deg bare gaide deg og hjelpe deg til og selv finne veien. Jeg bruker også lesning affirmasjoner disse får du med deg hjem etter timen. Jeg setter aldrig opp en ny time når du går ut av døren i studio jeg slipper deg fri så må du selv finne veien tilbake om og når behovet skulle ligge der. Vi har også en gammel seter som vi bruker til kurser her er det også mulighet for og bli med som enkeltmenske og få en dypere og anderledes behandling på helgebasis om dette skulle være ønskelig. Les mer her.

www.sjamanyoga.no.healing
www.sjamanyoga.no.chirokinetic.therapeaut

Chirokinetisk Theraphi

Dette er en dyptgående og behagelig behandlingsform der jeg bruker samtale for og samle informasjon samt muskeltesting av din arm for og finne frem til mulig årsak. Jeg jobber utfra det jeg får opp av informasjon og setter i gang en behandling med et spesielt klikk på bestemte punkter på kraniet.  Les mer her.

Kurs i og finne kilden i deg selv.

Vi har en serie kurs i og finne kilden i deg selv. Dette foregår i studio og på en nydelig gammel seter i de dype skoger på Setskog. Det er 4 helg fordelt på en 2 års periode.  Del en foregår i studioet på Bjørkelangen og resterende på setra.  Les mer her.

Meditasjoner og Gongterapi.

Vi har enkelte kvelder der du kan komme og nyte rolige  meditasjonstime. Det kan være guidet meditasjon og meditasjon med mantraer. Vi bruker også gongen da vi lager et meditativt gongbad. Dette er fine timer for de som ikke ønsker eller kan gå på yogatimer. Her kan du ligge avslappet på ryggen og nyte en time i herlige omgivelser. 

Sermonier

Vi har sjamanistiske fullmåne sermoni der vi treffes i studio eller rundt bålet for felleskap og hygge, vi har da trommereiser Gongreapi meditasjoner fellestromming og  deling samtale  rundt bålet medisinjulet.