Sjamanistisk healing

Sjamanistisk healing og samtaletimer foregår som oftest i studio på Bjørkelangen. Jeg tar imot på timebasis primært dagtid, men også muligheter for noe på kveldstid. Jeg tar også imot tlf samtaler med fjernhealing. Det er også muligheter for og bli med opp på Urvass seter (les mer om dette her) og ha en lengere behandlingstime for de som ønsker å gå dypere i behandlingen, alt fra en til to dager. 

En healing time i studio varer alt fra 1-3 timer.
Vi starter med en rolig  samtaletime, gjerne over en kopp med urtete der vi blir bedre kjent og jeg for et indre bilde av deg.

Når det kommer til healingen jobber jeg ut fra samtalen oss imellom og hva som måtte komme opp fra min indre informasjonskanal. Det kan ofte være og jobbe med energisystemet ditt, det kan være sjelehenting og arbeid med traumer som har satt seg fast i deg og ditt energifelt. Jeg blir alltid guidet når jeg jobber med deg og er bare en kanal fra universet og til deg. Bruk av min stemme og/eller tromme, fløyte, gong og andre etniske instrumenter kan forekomme ut ifra hva som måtte komme opp. Jeg jobber alltid ved siden av deg, hjelper deg selv til og finne veien og jobbe frem det som er riktig for deg der og da.

Når timen er ferdig setter jeg aldri opp en ny time. Du må selv kjenne om og evt når du ønsker og komme tilbake.  Du vil få affirmasjoner som jeg sender med deg hjem etter timen.

 

Fjernhealing

Du sender meg bare en melding eller mail så blir vi enige om et tidspunkt du ringer.  Vi snakker litt om det du måtte ønske å ta opp så tar vi resten derfra. Jeg setter i gang fjernhealing når vi avslutter samtalen.

Healing og opphold på Urvass-seter 

Dette er primært for de som sliter litt ekstra og har behov for og bli jobbet med på ett dypere plan i ett med naturen. Da blir vi eninge om tidspungt og du kjører med meg opp fra studio og opp til setra , gjerne lørdag til søndag. Her må vi legge en plan som passer den enkelte.

Hvordan ble jeg healer

Livet ble min lærdom.
Jeg husker jeg var med min bestefar på gudstjenester i veldig ung alder, kanskje 5-6 år. Det var spennende å sitte og føle og lytte, men samtidig var det noe som gjorte meg urolig. Jeg hadde andre tanker i hodet en det som ble sagt, men turte aldri nevne dette.
I syv års alderen ved skolestart kom det et mørke i meg jeg forsto ikke da, men i ettertid skjønte jeg at jeg gikk inn i en dysfunksjonell tilstand. Dette ble starten på min lærdom som healer.
Jeg klarte ikke og konsentrere meg i timene, forsto ikke skriften og tallene på samme måte som andre. Det var alltid en uro i meg. Dette førte til at jeg droppet tidlig ut av skolen.
Jeg startet tidlig med tømmerarbeide. Å bruke hendene til praktisk arbeid føltes godt,
men jeg måtte droppe ut når skolearbeidet startet siden jeg ikke fikk ro i sinnet til og konsentrere meg.
Denne tiden var preget med mye angst og uro. Mye av tiden min gikk til og prøve og dempe dette.
Samtidig ble følelsen og intuisjonen sterkere og jeg startet opp som tømrer igjen hvor jeg jobbet frem kunnskapen med hender og intuisjon slik at jeg kunne ta mitt fagbrev.
Men uroen ble ved meg.
Midten av 40 årene kom jeg inn i en livskrise som satte meg helt ut, men samtidig ga meg
en åpning og forståelse av hva som uroet sinnet.
Det var mye aggresjon den gang og leger og psykologer i lange perioder.
Min nåværende kone kom inn i livet mitt denne perioden og vi sammen meldte oss på et kurs i sjamanisme i nabo bygda.
Da forsto jeg hvor mine tanker kom fra når jeg var med bestefar i kirken.
De annerledes tankene jeg hadde som barn var sjamanistisk forståelse.
Det ble en 12 års periode med alternative kurser og festivaler.
Men jeg har ikke den store evnen til og lese meg opp og huske alt, så alle kurser og utdanninger jeg har i det alternative har foregått mye på intuisjon og følelser.
 
Dette gjorde at jeg fort ble veldig skeptisk i enkelte kurs og utdanninger.
Da jeg deltok på kurser å kjente og følte på det som var riktig, tok jeg med meg den lærdommen videre. Resten av tiden observerte jeg og forsto at dessverre er det mange som utnytter seg av det som virkelig virker i den alternative verden også.
Det ble som og gå inn i et vepsebol etter honning enkelte plasser.
Jeg kom inn i en ny krise og meldte meg ut av alt i det alternative miljøet.
Kjente at om jeg skulle bruke mine evner måtte mitt sinne ut av kroppen, mitt ego måtte nøytraliseres.
De siste årene har jeg brukt mye tid i skogen alene, hatt seremonier for meg og mine forfedre, funnet forståelse og opparbeidet ro.
Jeg har gått opp mine forfedres stier funnet gamle boplasser og lest og følt.
Jeg har alltid hatt sterk tilknytning til de dype skoger og jeg forsto hvorfor da Urvas- sæter dukket opp. Alt er til syvende og sist lærdom og jeg er meget takknemlig for all lære jeg har blitt gitt på alle plan.

Alle kurs og utdanning jeg har gått på ga meg veldig mye lærdom, men sjaman spiriten kom ikke klart frem før alle timer i skogen, seremonier og mye tid på urvass-seter. Det og bruke skogen lytte og føle time etter time og være helt tilstede i seg selv i naturens stillet viste meg den siste biten og samtidig starten på min reise som sjaman. Dette har gitt meg muligheten til og bli kjent med meg selv på et dypere plan.
Jeg ser frem og gleder meg til ny lære i tiden fremover.